Visningsstäd

Städning inför försäljning är populärt

Städningen är ungefär som en veckostädning + fönster.

Det finns erfarenheter som visar på att en väl utförd visningsstädning tillsammans med mindre interiörmässiga åtgärder gör bostaden mer attraktiv för spekulanter.

En visningsstädning lyfter ditt hem och kan eventuellt göra att budgivningen blir mer fördelaktig för dig som säljare.

Städ inför försäljning av Winfield AB

Billig visningsstädning med RUT

Vi betraktar en visningsstädning ungefär som en veckostädning samt att vi också utför fönsterputs. Vår veckostädning är komplett vilket gör att du genom att beställa visningsstäd från oss är garanterad en bostad som är helt ren från golv till tak. En visningsstädning räknas som en hushållsnära tjänst, vilket gör att du får RUT-avdrag med 50% av priset.

Vår visningsstädning utförs av kunnig, serviceinriktad och erfaren personal som gör sitt yttersta för att du ska bli nöjd. Givetvis lämnar vi en garanti på utfört arbete. Det, tillsammans med att vi är fullt försäkrade via Länsförsäkringar, gör att du kan känna dig trygg med att anlita oss.


Flyttstäd till rabatterat pris

Om du beställer visningsstäd av oss på Winfield kan vi sedan erbjuda dig ett rabatterat pris på flyttstädningen. Vi ordnar med allt det tråkiga med städningen av din gamla bostad så att du kan fokusera på ditt nya liv i din nya bostad.


Ett tryggt och säkert alternativ

Vår personal inom städning är kunniga, erfarna och har en god servicekänsla.

Alla våra medarbetare är noggrant utvalda och är fullt försäkrade. Du kan förvänta dig ett perfekt resultat, och vi lämnar garanti på utfört arbete. Vår städpersonal tar med sig allt som behövs för en effektiv städning.


  • Rabatt på flyttstäd.
  • Vi lämnar 100% nöjd-kund-garanti.
  • Ansvarsförsäkring
  • RUT Avdrag (privatpersoner)