Fönsterputs

Rena fönster för ett gott intryck.

Vi hjälper dig med fönsterputs av olika i slag i Malmö med omnejd.

Fönstren är byggnadens ögon och visst är det härlig när du kan kika ut utan att bli irriterad över att rutorna är smutsiga? Det där med att putsa fönstren är något många drar sig för att göra men de flesta är också glada ner arbetet är gjort. Unna dig lite vardagslyx och anlita oss på Winfield för att ta hand om dina fönster.

Som privatperson har du som bekant möjlighet att utnyttja RUT-avdraget för tjänsten vilket innebär att du enbart betalar 50% av priset. Efter väder och vind kan rutorna behöva lite omsorg och vård. Vi erbjuder ett strålande rent resultat och vi ser till att möta dina behov hur komplext eller stort arbete det än gäller.

Fönsterputs Winfield AB

Tvättade fönster är viktigare än man kan tro.

Rena fönster ger ett gott intryck oavsett om det är din privata bostad det gäller eller om du har till exempel en butik eller ett företag med lokal. Med vår fönsterputs försvinner damm och smuts i ett nafs! Faktum är att välskötta och tvättade fönster är viktigare än man kan tro. Särskilt när det handlar om större exponeringsytor så som till exempel skyltfönster till en butik eller fasadfönster.

När du anlitar oss på Winfield behöver du inte ta hand om putsningen själv och du slipper klättra på stegar och balansera. Vi har nämligen all nödvändig utrustning som behövs för att göra arbetet lätt och smidigt så som liftar för de där svåråtkomliga fönstren och glasytorna som finns. Du kan anlita oss i Malmö med omnejd.


Utnyttja RUT-avdrag för dina behov

Kostnaden för att köpa fönsterputs sänks med 50 procent.

Hos Winfield är det du som kund som är i centrum och så också dina behov vad gäller fönsterputs. Oavsett hur dina önskemål ser ut finns vi här för dig. Vi har varken bindande avtal eller någon uppsägningstid att ta hänsyn till. Fönsterputs ingår i så kallade hushållsnära tjänster. Därmed kan du utnyttja RUT-avdraget med 50% av kostnaden av din fönsterputsning.


Fönsterputs med miljö i åtanke

Vi på Winfield värnar om miljön och därför har vi tagit fram en speciell miljöpolicy. Denna policy följer också de regler och krav som finns i vår bransch i dag. Alla de rengöringsprodukter vi tar med oss och arbetar med är självklart miljövänliga!

  • Vi lämnar 100% nöjd-kund-garanti.
  • Ansvarsförsäkring
  • RUT Avdrag (privatpersoner)

Utnyttja RUT-avdrag för dina behov

Billig fönsterputsning med Rut-avdrag

Hos Winfield är det du som kund som är i centrum och så också dina behov vad gäller fönsterputsning. Oavsett hur dina önskemål ser ut finns vi här för dig.