Flyttstädning Ystad

Vi erbjuder flyttstädning i Ystad

Du ska kunna lita på att flyttstädningen utförs med hög kvalitet.
För dig som söker flyttstädning i Ystad : Bor du i Ystad eller i närliggande områden och ska flytta men får inte tiden att räcka till, anlita då oss Winfield AB. Vi utför all sorts städ, vi städar villor, lägenheter men även företagslokaler. Vi erbjuder även bärhjälp om så önskas, vid din flytt till ett förmånligt pris. Våra priser är efter rut-avdrag.

Med oss kan ni som söker flyttstädning i Ystad känna er trygga och lugna då vi lämnar garantier på att jobbet utförs effektivt, noggrant och korrekt av erfaren och utbildad personal. Vi anpassar oss efter ert behov och era önskemål. Vi garanterar även att vi kostnadsfritt åtgärdar problem som upptäcks under besiktningen i samband med flyttstädningen. Du kan alltså i goda händer överlämna flyttstädningen åt oss och fokusera på att komma i ordning i ditt nya boende.


Strikt miljöansvar

Vikten av att prioritera en miljövänlig flyttstädning. Förutom att vi städar med ett perfekt resultat, ser vi även till att värna om och tänka på miljön. Och därför källsorterar vi alltså skräpet samt använder oss av miljövänliga produkter. Vi har alltid i åtanke att jobba så miljövänligt som möjligt. Detta är mycket viktigt för vår miljö, vår framtid och vårt varumärke.

Tveka inte att kontakta oss för frågor och/eller för offertförfrågan samt bokning av flyttstädning i Ystad eller andra tjänster.

Flyttstädning Ystad

En trygg flyttstädning

Du kan känna dig trygg när du väljer Winfield för din flyttstädning Med glada medarbetare kan vi erbjuda en bättre och tryggare städning samband med flytt.

  • Fönsterputs ingår.
  • Full garanti.
  • Ansvarsförsäkring.
  • RUT-Avdrag.

Garanterat rent

Vi lämnar alltid garanti när vi flyttstädar. Om det skulle dyka upp några frågetecken i samband med besiktningen åtgärdar vi det utan kostnad!