Boka eller frågor?

040 - 21 18 50

Flyttstädning Malmö

Behöver du flyttstäd i Malmö?

Att flytta kan vara krävande och jobbigt. Det är saker som ska packas, demonteras, transporteras och monteras. Och i mitten av allt detta väntar flyttstädningen. För att undvika denna stress är det skönt att låta en erfaren städfirma sköta städning efter din flytt. Vi på Winfield har många års erfarenhet av att flyttstäda i Malmö. Vår personal är yrkeskunniga och använder professionella verktyg samt tar varje uppdrag med glädje.

Fokusera på ditt nya boende istället för att kämpa med att få din gamla bostad ren!

Komplett Flyttstädning i Malmö
Vi som arbetar på Winfield sätter alltid kunden först. För oss är det viktigt med ett tryggt och bekvämt samarbete. Vi erbjuder full garanti med en ansvarsförsäkring så att du som kund kan känna dig säker när du lämnar över arbetet till oss. När du anlitar vår städfirma i Malmö kan vi garantera glada medarbetare som är kunniga i sitt arbete. Personalen har med sig allt material som behövs till platsen så att du som kund kan fokusera på annat.

Vad ingår i flyttstädningen

När du ska flytta är det mycket viktigt att städningen blir korrekt utförd. I vår flyttstädning ingår tjänster som avklarar allt på checklistan. För att ge dig det där lilla extra ingår alltid fönsterputs i våra uppdrag.

Läs mer under fliken ”ingår i flyttstäd” för att se hela listan på vad som ingår.

Vad kostar en flyttstädning

Vi hjälper dig att flyttstäda oavsett hur stor yta du har. På vår hemsida kan du göra en offert gratis online. Våra val erbjuder flyttstädning för lägenhet, villa eller radhus. När städdagen inträffar gör personalen en bedömning på plats av den omfattande ytan och om städningen är betydligt mer omfattande än vad som framgick vid bokning tillkommer en extra debitering. Vi erbjuder såklart 50 % rutavdrag för din flyttstädning i Malmö. Det betyder att du betalar för hälften av arbetskostnaden. När du anlitar oss på Winfield sköter vi automatiskt rutavdraget så kostnaden för flyttstädningen kan bli billigare.

Garanti på städningen

Vi lämnar alltid garanti när vi utför flyttstäd, dock ej kraftigt nedsmutsade bostäder samt nikotin skadade objekt. Om det skulle dyka upp några frågetecken i samband med besiktningen åtgärdar vi det utan kostnad!

Garanti

Försäkring

Fönsterputs

Rut-avdrag

Kontakta oss


Namn *
E-post *
Telefon
Meddelande

Trygghet

Du kan känna dig trygg när du väljer Winfield för din flyttstädning

  • Fönsterputs ingår.
  • Full garanti.
  • Ansvarsförsäkring.
  • RUT-Avdrag.