Flyttstädning Lund

Behöver du flyttstäd i Lund?

När det är dags att flytta är det alltid mycket att stå i

Det underlättar att använda sig av en flyttfirma, men det kan ändå vara en hel del att tänka på. Vore det då inte skönt att leja bort flyttstädningen till ett proffs när du flyttar från Lund?

Vi på Winfield kan det där med flyttstädning. Oavsett om du söker flyttstäd för en hyresrätt, villa eller bostadsrätt i Lund är vi redo att hjälpa till. Vi har lång erfarenhet av flyttstädning i hela Skåne.


Viktigt med flyttstädning

Krav ställs på kvalitén

Mitt uppe i allt flyttstök känns det ofta som att man bara vill bli klar och flytta in i sin nya bostad. Samtidigt är det viktigt att flyttstädningen i den gamla bostaden görs på rätt sätt. Det finns nämligen vissa krav på flyttstäd som måste uppfyllas.

Om det är en hyresrätt är det hyresvärden som ställer kraven. För villor och bostadsrätter regleras skyldigheterna i köpekontraktet. Se därför till att anlita en professionell firma för din flyttstädning i Lund så att allt blir korrekt genomfört!

Flyttstäd Lund

Garanterat rent

Vi lämnar alltid garanti när vi flyttstädar

Om det skulle dyka upp några frågetecken i samband med besiktningen åtgärdar vi det utan kostnad!


RUT-avdrag

50% rutavdrag för flyttstäd i Lund

Visste du att du har rätt till rutavdrag på hälften av arbetskostnaden för din flyttstädning i Trelleborg?

När du använder Winfield som städfirma i Trelleborg sköter vi automatiskt rutavdraget så att din kostnad för flyttstädningen blir mindre.