Boka eller frågor?

040 - 21 18 50

Flyttstädning Limhamn

Vi kan sköta din flyttstädning i Limhamn

Det kan ta på krafterna att flytta. Även om ni anlitar flytthjälp är det alltid en påfrestning med allt som man ska tänka på. Vore det inte skönt att låta ett proffs ta hand om din flyttstädning när du flyttar från Limhamn?

Vi på Winfield har lång erfarenhet av flyttstädningar. Vi är redo att rycka ut oavsett om du behöver flyttstädning till din hyresrätt, bostadsrätt eller villa i Limhamn. Vi erbjuder flyttstäd i hela Skåne.

Flyttstädning Limhamn
När de är dags för flytt kan det kännas som att man mest bara vill komma till sin nya bostad. Ändå måste flyttstädningen genomföras på ett korrekt vis. Om du flyttar från en hyresrätt har hyresvärden vissa krav som måste uppfyllas. Ifall du flyttar från en villa eller bostadsrätt i Limhamn är det köpekontraktet som avgör vilka skyldigheter du har. Det är viktigt med en grundlig flyttstädning så att du inte tvingas åtgärda brister i städningen senare.

50% rutavdrag för flyttstäd i Limhamn

Visste du att du även har rätt till rutavdrag på hälften av arbetskostnaden för din flytt i, till eller från Limhamn? När du använder Winfield som städfirma och flyttfirma i Limhamn sköter vi automatiskt rutavdraget så att din kostnad för flyttstädningen och flytten blir mindre.

Vi lämnar alltid garanti när vi flyttstädar

Om det skulle dyka upp några frågetecken i samband med besiktningen åtgärdar vi det utan kostnad!

Garanti

Försäkring

Fönsterputs

Rut-avdrag

Kontakta oss


Namn *
E-post *
Telefon
Meddelande

Trygghet

Du kan känna dig trygg när du väljer Winfield för din flyttstädning

  • Fönsterputs ingår.
  • Full garanti.
  • Ansvarsförsäkring.
  • RUT-Avdrag.