Flyttstädning

Låt oss ta hand om din flyttstädning!

Vi är ett städföretag som utgår från Malmö

Visst är det spännande att flytta, men det tar på krafterna. När den sista lådan burits ut är det dags att sätta igång med flyttstädningen. Vore det inte skönt att kunna låta en städfirma ta hand om den biten?

Fokusera på ditt nya boende istället för att kämpa med att få din gamla bostad ren!


Flyttstädning i hela Skåne

Över 12 års erfarenhet av flyttstädning

Vår rutinerade städpersonal är redo att rycka ut över hela Skåne. Vi erbjuder vår flyttstädning till konkurrenskraftiga priser oavsett om du flyttar från Malmö, Lund, Trelleborg, Ystad, Lomma eller någon annan ort i Skåne.

Flyttstädning Winfield AB

Alla slags flyttstädningar

Du kan anlita Winfield för städning i samband med flytt oavsett om du flyttar från villa, lägenhet, hyresrätt eller radhus.

Vi har städat allt från små studentrum till de största lyxvillorna. Vi är mycket flexibla och erbjuder extratjänster som till exempel städning av balkong, uterum, tvättstuga och förråd. Dessutom erbjuder vi flyttstäd i samband med kontorsflytt.


Städningen måste göras på rätt sätt

Även om du själv inte kommer att få njuta av resultatet av din flyttstädning måste den göras noggrant och att det blir skinande rent.

Om du flyttar från en hyresrätt ställer hyresvärden krav på hur flyttstädningen ska gå till. Skulle det finnas något att anmärka på kan hyresvärden anlita en städfirma och skicka räkningen till dig som flyttar ut. Då är det bättre att anlita proffs redan från början.

Om du flyttar från en bostadsrätt eller villa är flyttstädning avtalad genom ert köpekontrakt. Därför måste bostaden lämnas över välstädad även då.

Eftersom vi alltid lämnar garanti på vår flyttstädning behöver du inte oroa dig för några klagomål från hyresvärden eller den nya hyresgästen.


Mycket tidskrävande

Många underskattar hur mycket jobb en flyttstädning egentligen innebär. Det är lätt att tro att det kommer gå fort eftersom lägenheten eller villan är tom. I själva verket är det inte ovanligt att man får slita i ett par dagar med flyttstädningen.

Då är det skönt att kunna leja bort slitgörat till en flyttfirma som både har rutin och de rätta städredskapen till sin hjälp.