Byggstädning

Omfattande städning efter nybygge eller renovering

Det måste vara riktigt rent innan hyresgästen flyttar in.

Vi utför både stora och små projekt tillsammans med både stora och mindre byggfirmor. Även Privatpersoner kan behöva byggstäd, då ingår det i Hushållsnära Tjänster, och ger numera möjlighet till RUT-Avdrag med 50% av kostnaden.

Vår byggstädning utförs av kunnig, serviceinriktad och erfaren personal som gör sitt yttersta för att du ska bli nöjd. Givetvis lämnar vi en garanti på utfört arbete. Det, tillsammans med att vi är fullt försäkrade via Länsförsäkringar, gör att du kan känna dig trygg med att anlita oss.

Byggstädning Malmö

Hög kvalitet med garanti

Du kan lita på att vi utför varje städuppdrag med högsta möjliga kvalitet och omsorg. Vi vågar därför påstå att du kommer att bli nöjd med en byggstädning från oss. Skulle du ändå av någon anledning inte vara nöjd erbjuder vi en nöjd kund-garanti genom vilken vi åtar oss att kostnadsfritt åtgärda eventuella brister.


Utnyttja RUT-avdrag för dina behov

Kostnaden för att köpa byggstäd sänks med 50 procent.

För att få skattelättnad ska arbetet vara utfört i eller i anslutning till köparens eller dennes förälders bostad eller fritidshus och den som utför arbetet ska ha F-skattsedel.

Den som köper hushållstjänster kommer att få jämkning, skattelättnaden märks då redan i samband med att tjänsten köps!

  • Inga bindningstider och uppsägningstid.
  • Vi lämnar 100% nöjd-kund-garanti.
  • Ansvarsförsäkring
  • RUT Avdrag (privatpersoner)