Flyttfirma Lund

Vi erbjuder flytthjälp i Lund

Givetvis innehar vi trafiktillstånd, försäkringar och F-skatt.

Vi på Winfield har mångårig erfarenhet av att jobba med flytt, erbjuda bärhjälp, tömma bostäder, skräphantering och magasinering. Både privatpersoner och företag i Lund med omnejd använder vår flytthjälp.


En trygg flytt i Lund

Vi anser att det ska kännas tryggt att flytta.

Därför bör du anlita någon som du kan lita på, någon har vad som krävs för att flytten ska bli säker och smidig. När du anlitar oss blir flytten så bekymmersfri som möjligt.

Flyttfirma i Lund

Vi är flexibla

Vi som jobbar på Winfield har alla lång erfarenhet inom flytt och vi är alltid noggranna i det vi gör. Ibland behövs hjälp hela vägen från det att lådorna packas till dess att de packas upp igen på den nya platsen.

Vi vet vad som krävs när lösöre och värdesaker ska packas och skyddas för transport och hur de tyngsta möblerna ska transporteras säkert. Vi vet hur möbler monteras ihop och upp igen så att inget kommer till skada.

Utifall du bara behöver hjälp med en del av flytten till eller från Malmö går det bra att välja det du behöver bland våra tjänster. Kanske behöver du bara bärhjälp eller så kanske du vill ha hjälp med magasineringen. Vi är flexibla och kan lösa det mesta som har med flytt i Malmö att göra.


Allt det praktiska inför flytten

Du kan anlita oss för allt som har med flytt i, till eller från Lund att göra.

Vi har allt flyttmaterial som du kan tänkas behöva. Oavsett om du anlitar oss för flytt och bärhjälp eller om du sköter flytten själv kan du kontakta oss för allt vad flyttmaterial heter.

Hos oss hittar du flyttlådor, flyttkartonger, skyddspapper och flyttfiltar. Allt som behövs för att göra flytten säker. När du anlitar oss har vi all den professionella utrustning som krävs för en säker transport av dina möbler.


RUT-avdrag

50% rutavdrag för flytthjälp i Lund

Visste du att du har rätt till rutavdrag på hälften av arbetskostnaden för din flytt i, till eller från Lund?

När du använder Winfield som flyttfirma i Lund sköter vi automatiskt rutavdraget så att din kostnad för flytten, bärhjälp, packning och flyttstäd blir mindre.