Flyttfirma Limhamn

Vi erbjuder flytthjälp i Limhamn

Vi innehar givetvis trafiktillstånd, försäkringar och F-skatt.

Vi på Winfield har mångårig erfarenhet av att jobba med flytt, erbjuda bärhjälp, tömma bostäder, skräphantering och magasinering.
Både privatpersoner och företag i Limhamn med omnejd använder vår flytthjälp.


En trygg flytt i Limhamn

Vi anser att det ska kännas tryggt att flytta.

Därför bör du anlita någon som du kan lita på, någon har vad som krävs för att flytten ska bli säker och smidig. När du anlitar oss blir flytten så bekymmersfri som möjligt.

Flyttfirma i Limhamn

Vi är flexibla

Allt det praktiska inför flytten

Vi som jobbar på Winfield har alla lång erfarenhet inom flytt och vi är alltid noggranna i det vi gör. Ibland behövs hjälp hela vägen från det att lådorna packas till dess att de packas upp igen på den nya platsen.

Vi vet vad som krävs när lösöre och värdesaker ska packas och skyddas för transport och hur de tyngsta möblerna ska transporteras säkert. Vi vet hur möbler monteras ihop och upp igen så att inget kommer till skada.

Om du bara behöver hjälp med en del av flytten till eller från Limhamn går det bra att välja det du behöver bland våra tjänster. Kanske behöver du bara bärhjälp eller så kanske du vill ha hjälp med magasineringen. Vi är flexibla och kan lösa det mesta som har med flytt i Limhamn att göra.


RUT-avdrag

50% rutavdrag för flytthjälp i Limhamn

Visste du att du har rätt till rutavdrag på hälften av arbetskostnaden för din flytt i, till eller från Limhamn?

När du använder Winfield som flyttfirma i Limhamn sköter vi automatiskt rutavdraget så att din kostnad för flytten, bärhjälp, packning och flyttstäd blir mindre.