Boka eller frågor?

040 - 21 18 50

Flyttfirma Limhamn

Flytthjälp i Limhamn

Vi på Winfield har mångårig erfarenhet av att jobba med flytt, erbjuda bärhjälp, tömma bostäder, skräphantering och magasinering. Både privatpersoner och företag i Limhamn med omnejd använder vår flytthjälp.

Flyttfirma i Limhamn

Vi anser att det ska kännas tryggt att flytta, därför bör du anlita någon som du kan lita på. Någon har vad som krävs för att flytten ska bli säker och smidig. När du anlitar oss är ambitionen att flytten ska bli så bekymmersfri som möjligt.

En trygg flytt i Limhamn

Vi anser att det ska kännas tryggt att flytta.
Därför bör du anlita någon som du kan lita på, någon har vad som krävs för att flytten ska bli säker och smidig. När du anlitar oss blir flytten så bekymmersfri som möjligt.

Allt det praktiska inför flytten

Du kan anlita Winfield för allt som har med flytt i, till eller från Limhamn att göra. Vi har allt flyttmaterial som du kan tänkas behöva. Oavsett om du anlitar oss för flytt och bärhjälp eller om du sköter flytten själv kan du kontakta oss för allt vad flyttmaterial heter.

Hos oss hittar du flyttlådor, flyttkartonger, skyddspapper och flyttfiltar. Allt som behövs för att göra flytten säker. När du anlitar oss har vi all den professionella utrustning som krävs för en säker transport av dina möbler.

RUT-avdrag | Flyttfirma pris

Visste du att du har rätt till rutavdrag på hälften av arbetskostnaden för din flytt i, till eller från Limhamn? När du använder Winfield som flyttfirma i Limhamn sköter vi automatiskt rutavdraget så att din kostnad för flytten, bärhjälp, packning och flyttstäd blir mindre.

Kontakta oss


Namn *
E-post *
Telefon
Meddelande

En trygg flytt

Du kan känna dig trygg när du väljer Winfield för din flytt i Limhamn

  • Trafiktillstånd.
  • Ansvarsförsäkring.
  • RUT-Avdrag.
Storstädning i hemmet av Winfield AB