Boka eller frågor?

040 - 21 18 50

Skräphantering Malmö

Skräp till återvinningen

Winfield kan hjälpa dig med alla dina behov inom bortforsling av grovsopor, skräp eller möbler till återvinning. Vi är dig behjälplig med alla moment, från insamling till sortering och därefter också själva transporten. Vår tillgång till många olika fordon för transporten så är ingen uppgift för svår för oss. Allt som forslas bort hanteras på ett miljövänligt sätt.

Vi kan oftast utföra hämtningar med kort varsel
Körning till tippen i Malmö

Vi som arbetar på Winfield ser alltid till att utföra vårt arbete på ett smidigt, effektivt och flexibelt sätt. För oss är det inga problem att ta oss an ett uppdrag med kort varsel. Med vår långa erfarenhet inom att tömma bostäder, magasinering och skräphantering kan vi garantera ett arbete av hög kvalitet. Eftersom vi är en komplett flyttfirma kan vi erbjuda tjänster där allt från packning till bortforsling ingår. För oss är kunden alltid i fokus och vi utgår efter de behov som är bäst för dig. Genom att anlita Winfield slipper du den där extra kostnaden när du hyr släp eller annat transportmedel. Vi hjälper dig oavsett hur stort eller litet ditt behov är. Smidigt, effektivt och flexibelt!

Upphämtning och röjning

Winfield hämtar upp allt från möbler till gamla cyklar och kör till närmaste återvinning. Denna tjänst går att kombinera med andra tjänster vi erbjuder. Till exempel går det att kombinera bortforsling av möbler när du bokar flyttstädning eller tömning av dödsbo. Om du endast vill få bort onödiga saker som står och dammar går det självklart bra att boka oss för det också. Winfield är ett tryggt företag som innehar F-skatt, försäkringar och trafiktillstånd. Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag i Malmö.

Återvinning och miljö

Förutom kunden är alltid vår miljöpolicy i fokus när vi utför vårt arbete. Vi försöker hela tiden hitta det bästa miljövänliga sättet att arbeta på. Vi tar därför hand om dina saker och möbler på ett rutinerat sätt med miljötänk i spetsen.

Vid bortforslingen ser vi till att alla de saker du inte vill behålla återvinns på det mest optimala sättet ur miljösynpunkt, allt enligt vår strikta miljöpolicy.

Större uppdrag = Kostnadsfri offert

Vi kommer gärna ut och tittar kostnadsfritt för att lämna ett korrekt pris. Det gör vi för att uppskatta dess omfattning och arbetsinsats samt vad som skall ingå i tjänsten. Avgörande för priset är även framkomligheten samt om det finns hiss. Vi tar oss an alla uppdrag med samma servicekänsla och inget uppdrag är egentligen för litet.

Kontakta oss


Namn *
E-post *
Telefon
Meddelande

Populärt till tippen

  • Möbler
  • Sängar
  • Leksaker
  • Gamla cyklar
  • Kläder & textil
  • Elektronik
  • Byggavfall
  • Kvistar, grenar
  • Grovsopor
Storstädning i hemmet av Winfield AB